Seu Electrònica

PARC CIENTÍFIC I TECNOLÒGIC AGROALIMENTARI DE LLEIDA (PCiTAL)

Li cal el reproductor de Flash per veure aquesta animació

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) és un consorci format per la Universitat de Lleida i l'Ajuntament de Lleida amb l'objecte de promocionar les activitats d'R+D+I conjuntes universitat-empresa i la creació de noves empreses basades en el coneixement.

Prop de l'eix universitari i just al davant del campus de Cappont, a l'altre marge del riu sobre el turó de Gardeny, es consolida el PCiTAL, l'altra gran àrea especialitzada en recerca i innovació del sector agroalimentari de la ciutat.

Com arribar: des de l’Autopista AP2 (Barcelona – Lleida – Saragossa):

Sortida 6: Lleida. Un cop passat el peatge, continueu tot recte fins a arribar a Lleida ciutat i travesseu el riu Segre pel Pont nou. Una vegada creuat el riu, si seguiu tot recte pel carrer Cos i Gayón, accedireu a una gran avinguda anomenada Passeig de Ronda.

Per poder accedir a aquest Turó i a l’Oficina de gestió del Parc, heu d’avançar pel Passeig de Ronda fins arribar a una mitja rotonda on podreu fer un gir de 180 graus i tornar pel mateix Passeig de Ronda en sentit contrari (cap al Pont nou).

Abans de deixar el Passeig de Ronda, a mà dreta veureu un cartell de senyalització del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, al mur del Turó de Gardeny. En aquest punt, seguiu aquesta senyalització i emprendreu la pujada al Turó. Continueu tot recte seguint les indicacions dels cartells cap al Parc.

L’Oficina de gestió del Parc és a l’edifici 23A (Centre d’Iniciatives Empresarials), despatx 19.

Com arribar: des de l’Autovía A-II (antiga N-II):

Procedent de Barcelona:

Si veniu des de Barcelona, heu de sortir per la primera indicació cap a Lleida: “Lleida centre – Tarragona – Tortosa” (punt quilomètric 474) i seguir tot recte (com si anéssiu en direcció a Saragossa, Osca) per entrar a Lleida pel Pont nou. A partir d’aquest punt, seguir les explicacions anteriors.

Procedent Saragossa:

Si veniu des de Saragossa, heu de sortir per “Lleida-Nord – Almacelles – Osca” (punt quilomètric 458). Entreu a la ciutat de Lleida per l’Av. Alcalde Rovira Roure. Quan arribeu a la cruïlla de l’Av. Alcalde Rovira Roure amb el Passeig de Ronda, gireu a mà dreta, cap al Pg. de Ronda i seguiu-lo fins al final (en direcció Barcelona - Saragossa). Trobareu un cartell indicador d’accés al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

Plànols de situació

  • Imprimir
  • Tornar enrera
  • Pujar a dalt
Darrera modificació: 19/04/2013

Universitat de Lleida

  • RSS UdL
  • Facebook UdL
  • Twitter UdL
  • YouTube UdL
  • Flickr UdL
  • Google+ UdL