Seu Electrònica

Ajuts i convocatòries de recerca

En aquest apartat podeu trobar les convocatòries de finançament per a la recerca publicades recentment i difoses a la UdL a través de les llistes de recerca.

Ajuts autonòmics  i  Ajuts estatals, fundacions, instituts,...

 

-PROGRAMA EUROPA EXCEL·LÈNCIA 2014

Programa d'ajudes per a projectes que s'hagin presentat a la modalitat "Consolidator Grants" del ERCdurant el 2013 i han estatt seleccionats per a la segona etapa d'avaluació, havent obtingut la qualificació A i no han estat finançats.


Termini de presentació:  fins 29 de maig de 2014

Més informació: Ministeri d'Economia i Competitivitat


-CONVOCATÒRIA AJUTS RECERCAIXA 2014

Convocatòria d'ajuts per a projectes de recerca en l'àmbit de les ciències socials, dirigit a investigadors doctors d'universitats catalanes. Els projectes poden ser individuals o en cooperació amb altres universitats. L'import màxim per projecte serà de 100.000 euros.

Termini de presentació: 11 de juny de 2014

Més informació: Recercaixa

Resum pràctic

-CONVOCATÒRIA FECYT 2014


Convocatòria de projectes per al foment de la cultura científica, tals com:  a) Cultura científica, tecnològica i de la innovació; b) Creativitat i vocacions científiques; c) Xarxes de comunicació i divulgació de la ciència i la innovació. L'import màxim subvencionable és el 60% de l'import total del projecte fins a un màxim de 150.000 euros/projecte.

Termini de presentació: 13 de juny de 2014

Més informació: FECYT


Ajuts europeus


-INDIVIDUAL FELLOWS MARIE SKLODOWSKA-CURIE ACTIONS- Horizon 2020

Les accions individuals (IF) Marie Curie, dins del programa Horizon 2020, tenen com objectiu desenvolupar el potencial dels investigadors i les seves carreres, en tots
els àmbits científics i fomentar la transferència del coneixement a Europa a través de la mobilitat internacional, interdisciplinari e intersectorial.
Les accions individuals (IF) donen oportunitats als investigadors experimentats per adquirir nous coneixements i treballar en recerca en el context Europeu ( estats membres o països associats) o fora d’Europa.

Termini de presentació: 11 de setembre de 2014 a les 17.00 hores

Més informació: Research and Innovation Participant Portal European Commission

Resum pràctic

  • Imprimir
  • Tornar enrera
  • Pujar a dalt
Darrera modificació: 19/05/2014

Universitat de Lleida

  • RSS UdL
  • Facebook UdL
  • Twitter UdL
  • YouTube UdL
  • Flickr UdL
  • Google+ UdL