Seu Electrònica

ACTIVITATS / NOVETATS
Exposició: Quan Lleida va il·luminar Barcelona. Les centrals hidroelèctriques Del 10 de març al 9 de juny de 2016 | Biblioteca del Campus de Cappont
 
L’exposició ens acompanya pels camins de l’aventura de l’aigua amb els projectes hidràulics que des de Lleida, com ara la Central Hidroelèctrica de Capdella, al Pallars Jussà, i la Central de Seròs, a la comarca del Segrià, van aconseguir il·luminar Barcelona, així com sobre els seus protagonistes.
 
 
A la mostra s'esposen les 61 propostes que opten al 19è Concurs de cartells de la Universitat d'Estiu que tindrà lloc del 27 de juny al 22 de juliol a diferents localitats lleidatanes.
 
Concuts L'altra Face de les llengües De l'1 al 31 de març de 2016
Concurs L'altra face de les llengües
 
Comparteix amb l'etiqueta ‪#‎laltraface‬ una imatge o un vídeo de fins a 20 segons que tingui relació amb l'aprenentatge de llengües (com l'aprens, on la trobes, quan la pots practicar, què t'agrada més, què t'agrada menys, maneres d'aprendre, consells...).
 
Contàgia Felicitat Del 23 de febrer a l'11 de març i del 29 de març al 8 d'abril de 2016
Exposició: De Reüll / Lluc Flotats
 
Una mirada sola pot dir moltes coses. Què poden arribar a dir 420 mirades juntes? Observar amb la sensació de ser observat? Mirar una mica més enllà o cap a un mateix?
 
Contàgia Felicitat Del 20 de febrer al 15 de març de 2016
Concurs de fotografia #ContagiaFelicitat
 
Amb motiu del Dia Internacional de la Felicitat del 20 de març, la Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida posa en marxa un CONCURS DE FOTOGRAFIA sobre la FELICITAT. Uneix-te a nosaltres i amb tots els lleidatans/nes en la promoció i celebració de la Felicitat! Accepta el repte i GUANYA GRANS PREMIS!
 
Expo Oussouye Fins al 19 de febrer de 2016 | Vestíbul de l'Edifici Polivalent
Exposició fotogràfica: Oussouye, la força de la comunitat
 
La mostra, organitzada per la Federació d'Associacions de Veïns de Lleida-Veïns del Món, en col·laboració amb l'Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida, presenta una selecció de fotografies de la vida quotidiana de la comunitat Oussouye, de la regió de la Casamance, al sud de Senegal.
 
Expo Ballesté Del 21 de gener al 18 de febrer de 2016 | Sala Exposicions Centre Cultures
Exposició de pintures: Weiβ(te) | Joan Carles Ballesté
 
La mostra ens presenta una vintena de pintures on el "blanc" és el protagonista. Segons explica el propi Ballesté "el Blanc és capaç de permetre una atmosfera diàfana i de propiciar un espai de repòs per l’intel·lecte, abocant-lo a la recerca d’allò desconegut i a l’afany de conèixer.
 
23a Temporada Musical a la UdL Del 28 d'octubre de 2015 al 4 de maig de 2016 | Edifici del Rectorat
XXIII TEMPORADA MUSICAL de la UdL. Àula de Música de la UdL
 
La XXIII Temporada Musical de la UdL inclou, a més de concerts, un seguit de cursos de lliure elecció i activitats, com son el programa Òpera Oberta, el Liceu a la UdL, el Cor de la UdL, etc.
 
Expo Francesc Porta Vilalta Del 15 de desembre de 2015 al 19 de gener de 2016 | Rectorat
Exposició: Francesc Porta Vilalta, el compromís per Lleida i Catalunya
 
La mostra, il·lustrada amb documents i fotografies provinents del fons documental generat per Francesc Porta, s'estructura en cinc àmbits: l'entorn familiar, el professional, la seua activitat intel·lectual (centrada especialment en la revista Labor), el seu ideari cívic (plasmat en la idea de “fer ciutat”) i el seu paper en la reconstrucció del catalanisme a les terres de Ponent.
 
Del 5 d'octubre de 2015 al 2 de març de 2016 | Biblioteca de Lletres
Exposició: Vincent Van Gogh
 
La Biblioteca de Lletres us ofereix aquesta exposició per endinsar-vos una mica més a la vida i obra d’un dels grans pintors com és en Vincent van Gogh.
 
Expo FOTCIENCIA12 Del 2 de desembre de 2015 a l'11 de gener de 2016 | Centre de Cultures
Exposició: FOTCIENCIA12
 
La mostra presenta 49 imatges de la 12a edició del certamen nacional de fotografia científica FOTCIENCIA, organitzat pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), amb l'objectiu d'apropar la ciència als ciutadans a través de suggerents imatges científiques.
 
  • Imprimir
  • Tornar enrera
  • Pujar a dalt
Darrera modificació: 02/03/2016

Universitat de Lleida

  • RSS UdL
  • Facebook UdL
  • Twitter UdL
  • YouTube UdL
  • Flickr UdL
  • Google+ UdL